Müşteri memnuyetini her zaman ön planda tutan Düzce Bir Emlak, siz değerli müşterilerine hızlı, tutarlı ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.
Düzce bölgesi'nde geniş emlak portföyüyle yaklaşık 9 yıldır hizmet veren firmamız Onur Okşit ve Nurullah Veli tarafından 21 Aralık 2010 tarihinde kurulmuştur.
Şehir Merkezinde Yeni Terminal ve Yeni Tem Bağlantı Yolu Kenarında bulunan Düzce Konakları Merkeze En Yakın Sitelerden Biridir.
31.12.2018
21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında Cnr Expo İstanbul Fuar merkezinde gerçekleşen 17. Müsiad Expo Fuarına katıldık.Açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan 17. Müsiad Expo’ya, TBMM Başbakanı Binali Yıldırım, kapanış törenine de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.
03.12.2018
Bir Emlak sektörde öncü olmaya devam ediyor.Müşterilerimize daha iyi sunum yapmak adına ilanlarınızı havadan "Drone" la görüntülüyoruz.
20.10.2018
Web sitemiz yenilenmiştir. Cep telefonu kullanıcıları içinde mobil uyumlu hale getirilmiştir.Serbay Interactive, Özkan Gözütok ve Görkem Özdemir'e emekleri ve güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.Yeni site tasarımımızla hizmetinizdeyiz.
20.10.2018
19 - 21 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Katar ve Türkiye arasındaki ticareti geliştirmek amaçlı Expo Turkey by Qatar fuarına katıdlık.Fuara Türkiye'nin önde gelen firmaları da katılım sağladı..
01.07.2017
Bir Emlak'la gayrimenkulleriniz daha fazla kişiye ulaşsın! Sahibinden.Com la birlikte Zingat, Emlak Jet, Milliyet Emlak, Hürriyet Emlak ve Emlak Net'e de kurumsal üyeyiz..
29.06.2017
CNR Emlak Zirvesi 2016’ya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerinden yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.
21.11.2016
Müsiad üyelik belgemizi Müsiad Düzce Şube Başkanı Sn. İsmail Çakmak'ın elinden aldık.
13.11.2015
Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye basılan Eski Sanayi Çarşısı için hazırlanan ilk fizibilite raporları Çevre ve Şehircilik bakanlığına sunulacak. 21 bin 640 hektarlık alanda yapılacak proje içinde b800'e yakın konut ve donatı alanları bulunuyor
02.09.2015
Türkiye'nin en büyük ve en popüler e-ticaret platformlarından biri olan sahibinden.com'a 5 yıldır kurumsal üyeyiz..
19.08.2015
Copyright © 2018 Bir Emlak. Tüm Hakları Saklıdır.
Kod8 | Emlak8 ♥ Konsept Tasarım: Serbay Interactive